lørdag 6. desember 2014

Skeie Gård 

 
Okseburgeren er håndlaget av storfe av høy kvalitet, storfeet er gressforet, og blir etter slakt mørnet på beinet i 21 – 25 dager på Nortura i Sandeid. Vi bruker kun okse og ikke kyr, da vi føler at smaken blir kraftigere, og det er mindre fett. Hver burger er håndlaget av oss i vårt godkjente produksjonslokale, det er ikke tilsatt tilsetningsstoffer eller bindemiddel, bare oksekjøtt.
 
OXEburgeren vår har vært nominert på Gladmatfestivalen i Stavanger to år på rad, og var beskrevet av dommere som muligens den beste burgeren i hele Norge.
Vi serverer OXEburgeren i nybakte hamburgerbrød fra Naturbakst, med vellagret lokal produserte goudaost, karamellisert løk, lollosalat og tomat.Vi har også en begrenset mengde av våre burgere i frosne pakker (2 stk pr pakke) for tilberedning hjemme. En enkel og smakfull middag!

 

I tillegg så har vi også laget noe deilige engelsk julepølser, disse inneholder; tranebær og eple, samt en blanding av mørnet oksekjøtt og finkvernet svinekjøtt. Vi tilbyr disse direkte fra grillen, i tillegg til et begrenset antall fra fryser som kan kjøpes fra boden og tilberedes hjemme.
Under Julemarkedsdagene tar vi med fersk melk fra dagens melking for å lage kakao. Melken er fersk, filtrert og varmet til 90c i en spesiell varmebeholder for å sterilisere den.


I tillegg til deilig og lokalproduserte ferdigmat, har vi også forskjellige gårdsprodukter for salg. Blandt annet velmodnet oksekjøtt fra våre okser, disse selges i alt mellom 0,5 til 4 kilo pakninger(frossent). Vi har også et lite utvalg av fileter, samt større steker.
 
Besøk boden vår og se! Du finner oss på bod nr 10 ved siden av varmeteltet under hele julemarked!
Velkommen!