onsdag 14. november 2012

Tips fra Årets Utstillere 2011 - Huset i Svingen

På Julemarked 2011 fikk Grete Sandal fra Huset i Svingen pris for Årets Utstiller. Julemarked bloggen ba om hennes beste Julemarked styling tips og hun var raus med bilder og inspirasjon. Huset i Svingen var kun med på siste helgen i 2011, men hun ga alt for å finne rett stemning i boden.

Torsdagsbod:  "Som du ser, var jo været grusomt- Måtte ha kanten opp for ikke å blåse
bort. Kassaapparatet ble fjernet- tok alt for sto plass!! Brukte god gammeldags taske, til penger."Fredag og lørdagsbod: "Nå har jeg åpnet butikkluken i vest!! Dette på grunn av le for vinden."
Søndagsbod: "Dette var den mest vellykka dagen, jeg var redd jeg tok meg til rette ved å bruke plassen på utsiden- tenkte det var bedre med tilgivelse enn tillatelse :))"
____

Julemarked blogg tenker at det var kjempe vellykket å bruke hele boden. Heng varer fra taket og ikke bare i front, men overalt. Grete har også trukket utstillinger ut til kunden, noe som gjør det veldig koselig rundt boden hennes. Det skjer noe enhver plass du titter. Prisen for Årets utstiller blir tildelt i år også. Vi kommer med flere tips for gode utstillinger på fredag så følg med.