torsdag 8. november 2012

Brocante à la Tante Pus

Brocante à la Tante Pus jakter på lopper på loppemarked og antikkmarked i USA, Tyskland, Frankrike og Nederland for å finne noe spesielt til ditt hus eller hage. Tante Pus har en dyp forkjærlighet for ting du kan lagre ting i. Det vil si at meste parten av varene er bokser, korger, fat, eller skap.  I år har Tante Pus vært på La Braderie de Lille – Frankrikes største loppemarked og funnet mye morsomt, deriblant fant hun en bokssamling tilhørende en belgisk samler som hadde over 15 000 bokser. Pusen kjøpte ikke alle, men la oss bare si at det var en lang tur tilbake til hotellet.
Hun har mange gamle bokser i alle fasonger til oppbevaring av det du har lyst til. Kaffe og te bokser fra Nederland og Tyskland er en gjenganger. 


Hvite porselen vaser fra 70 tallet var populære i fjor, så jeg har tømt Nord-Tyskland for det som var igjen.


 

Noen skoleplansjer, kart og små ting som du ser i interiørblader, for de som er interessert i sånt. 
I tillegg har vi en del egen produserte varer som er hverken gamle eller bunkete. Strikkevarer til store og små av ypperste kvalitet, litt sydde ting og juletre som hverken drysser eller trenger pynt samt noe til fuglene.
Dryss fri juletre til trapp eller inngangspartiet ditt

Flaskekost tre
Ullputer med menneskers bestevenn

Glitterlys
Cinque Terre Kongler til å pynte i korger eller skåler
Håper dere tar turen til markedet og stopper hos Tante Pus – spør du om det er mus i huset, så få du en liten overraskelse. 

Priser fra 10kr til 1500kr

Du kan følge Tante Pus sine eventyrer på bloggen eller sjekke varer i blogtikken, følge henne på twitter, sjekke bildene på instagram eller like henne på Facebook. Noe for enhver smak. 

Tante Pus og skattene hennes finner du under hele julemarkedet.