torsdag 27. november 2014

Hjemmelaget UB og Anaconda UB fra Haugaland vgs

Vi er to ungdomsbedrifter fra Haugaland videregående skole, avdeling service og samferdsel, som deler stand på julemarkedet.
Hjemmelaget UB

Bedriften vår heter Hjemmelaget UB og vi er 8 medlemmer i bedriften. Silje Rolfsen er vår daglig leder/sjef og hun er den som har styr på hvem som gjør hva og når ting skal bli gjort.
Vår mentor er Haide Knudsen. Hun har vært butikksjef og har mye erfaring innen bedrift. Hun hjelper oss og gir oss råd om hvordan vi kan gjøre ting. 
Vi lager produktene på skolen og hjemme. Vi får god hjelp av familie, venner og lærere. De grå perlestrikkede skjerfene strikker vi med strikkepinner, og halsskjerfene strikker vi for hånd med hendene våre.

Grå perlestrikkede skjerf som er inspirert av Michael Kors sine skjerf koster 350kr. Skjerfene er laget av ull og alpaca garn, og kommer i to forskjellige gråfarger.
Halsskjerfet koster 250kr. Det er håndstrikket og finnes i mange forskjellige farger. Garnet vi bruker er alpaca garn med god kvalitet.

En pakke med kubbelys inneholder 2 kubbelys og koster 70 kr og et kubbelys koster 40 kr. Vi tilbyr forskjellige motiver på kubbelysene.

Tantes karameller koster 45kr per pose. Vi tilbyr også pakkeløsning som inneholder kubbelys og karameller. Tanes karameller er selvfølgelig hjemmelaget.  
Anaconda UB
Vi i Anaconda UB er en ungdomsbedrift på 8 stykk fra Haugaland VGS. Alle sammen er fordelt i forskjellige oppgaver og stillinger. Produktet vårt er en hageslange som har en spesiell funksjon i motsetning til andre hageslanger. Vår hageslange strekker seg ifra 7,5m til 25m, og er veldig sterk og har veldig god kvalitet. Hageslangen koster 500 kr.

Vi selger også hjemmelaget sjokolade i glasskrukker og poser, krukkene som vi selger de inni er pyntet med ett rødt bånd. Pris for stor sjokoladekrukke er 70 kr, liten sjokoladekrukke koster 60 kr, og pose med sjokolade koster 40 kr.