fredag 26. oktober 2012

RH Smykkedesign


RH Smykkedesign driver produksjon av smykker i sølv med tilbehør som for eksempel perler og steiner. Produktene er egen design i tillegg til at RH Smykkedesign også lager smykker av gammelt sølvbestikk. Ragnhild Håland har alltid brukt hendene, og har vært innom veldig mange teknikker og materialer. I september 2011 startet hun som elev ved Smykkeskolen i Oslo. Hennes lærere har vært Geo Von Krogh og Remy Bugge, begge to er anerkjente smykkedesignere og gullsmeder med mange priser og utmerkelser. Inspirasjonen finner hun i bøker og naturen, i tillegg til utstillinger og mye blir til etter ”innfallsmetoden”. Hun begynner gjerne på et smykke ut fra en tegning, men ofte endrer designet seg etter hvert som arbeidet skrider frem. Sølvet som benyttes kjøpes alltid hos norske leverandører, dette fordi hun da vet at kvaliteten på materialene er bra.
Smykkene fra RH Smykkedesign appellerer til kunder av begge kjønn, og har en design som er enkel og tiltalende. Kundene er også velkomne til å komme med egne forslag til smykker de ønsker laget. Når det gjelder smykker av gammelt sølvbestikk; ”Oldemors bestikk” er dette noe som har vært en stor suksess. Kundene kan her få laget en armring, anheng, ring eller slipsnål av en skje eller gaffel etter en bestemor eller bestefar. Smykkene får da en helt spesiell affeksjonsverdi for både den som gir og den som får. Å gi et smykke fra bestemor til et barnebarn laget av en skje etter oldemor er helt spesielt.


Priser fra 200,- til 5.000,-
Kommer snart med nettside men du kan gå inn og liker Facebook side.

Du finner Ragnhild og smykkene hennes på Julemarked i Haugesund 2012 men kun den andre helgen . Husk å ta med en skje fra bestemor - etter avtale med henne selvfølgelig!