søndag 2. november 2014

Money, Money, Money

Kontantbetaling kan være praktisk, men det er mange kunder som etterlyser kortløsninger for å ikke nevne at det redusere muligheten for tyveri. I tidligere år, måtte vi henviser kunden til bankautomater i Haraldsgata eller inn på Markedet. I fjor kunne kaféen bistå med kontantuttak og det er meningen i år også.

Men det aldri en god løsning å sende kundene vekk fra butikken ved kjøpstidspunkt og for akkurat denne grunnen informere vi litt om hvilke løsninger finnes for hobbyselger:
  • For de som selger gjennom hele året så kan iZettle være et godt alternative. Det er en Chip og Pin leser som kobles via Bluetooth til telefonen eller tablett. Leseren koster under 1000 kroner, men selskapet tar prosenter for hver transaksjon. Kortleseren tar både bank kort og kredittkort.
  • For de som ikke trenger en permanent løsning så kan Point - Leie betalingsterminal tilby daglig eller månedsleie. De tar 1200 kroner i etableringsgebyr og 1100 i måned eller 67 kroner til dagen. Din bankforbindelse tar gjerne et lite beløp for hver transaksjon (normalt sett under 50 øre). En standard terminal fungerer for bankkort men det er også mulig å bestille en som også tar de vanlig kreditt kortene.


Finn en løsning som fungerer for deg og ønsker deg en riktig godt marked!