fredag 9. november 2012

Widvey's CupcakesVi leverer cupcakes og kaker til alle anledninger og skreddersyr din bestilling etter ønske! 
Ingen bestillinger er for små eller for store. 
Vi legger vekt på unike produkter basert på naturlige råvarer! 
Vi tilbyr et bredt sortiment av cupcakes, kaker, brownies, cake pops, makroner og mer!Widvey’s Cupcakes drives av Ingrid Marie og Øystein i Haugesund. Ingrid Marie driver til daglig bakebloggen; “Passion4Vintage” og har også gitt ut egen bok; “Ingrid Maries SØTE Fristelser” med mange lekre oppskrifter. Vi har eget bakeri og kjøkken som benyttes til alle våre leveranser. Vi legger vekt på naturlige råvarer, og økologiske egg fra frittgående høns i vår produksjon. Vi holder også ulike typer kurs, arrangerer skreddersydde kurs og mer. 

 Widvey’s Cupcakes er unike cupcakes og kaker med fokus på kvalitet, smak og naturlige råvarer. Vi legger vekt på at hver cupcake eller kake skal være en liten gourmet opplevelse. Smaken er skreddersydd på samme måte som designet. Når du kjøper cupcakes eller kaker fra oss får du et unikt og håndlaget produkt. 
Vi bruker ingen ferdige mikser e.l. Alle oppskriftene er utviklet og prøvet frem under lang tid. De blir brukt daglig på vårt kjøkken. Vi leverer alt fra 12-3000 cupcakes, samt kaker fra 10 stk til 300 stk. Ingen bestillinger er for små eller for store. Vi har også mulighet til å designe egne display til spesielle anledninger.

Julemarked MenyenFølg bloggen Passion4Vintage eller se serien Himalaga fra SeByen.


Priser fra 10,- til 349,-

Du finner Ingrid Marie og Øystein og Widvey’s Cupcakes under hele Julemarked.